Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

ripple XRP (XRP)

€0.572
0.23% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€30.80 B €1.62 B53.89 B XRP
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€3.138-81.80%2018-01-07

XRP (XRP) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.572 a sen markkina-arvo on €30.80 B. Kurssimuutos on 0.23% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

XRP on kryptovaluutta, jonka on luonut yritys Ripple Labs Inc., ja se toimii Ripple-verkossa, joka on hajautettu ja avoimen lähdekoodin alusta. XRP on suunniteltu mahdollistamaan nopeat ja kustannustehokkaat rajatylittävät liiketoimet toimimalla siltavaluuttana eri fiat-valuuttojen välillä.

Toisin kuin perinteiset rajatylittävät maksut, jotka voivat kestää useita päiviä ja joista peritään korkeita maksuja, XRP-tapahtumat voidaan suorittaa muutamassa sekunnissa, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista tavoista siirtää rahaa maailmanlaajuisesti. Lisäksi XRP:n avulla välittäjät, kuten pankit ja valuutanvaihtopisteet, jäävät pois, sillä varat voidaan muuntaa suoraan valuutasta toiseen, mikä vähentää rajat ylittäviin maksuihin kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

XRP:n turvallisuutta ja luotettavuutta ylläpitää validoivien solmujen verkosto, joka ylläpitää kirjaa kaikista transaktioista ja varmistaa, että verkko kestää yhden pisteen vikoja, sensuuria ja muita häiriöitä. Tämä korkea hajautusaste tekee XRP:stä turvallisen ja luotettavan tavan tallentaa ja siirtää arvoa.

Mitä tulee sen niukkuusarvoon, XRP:tä on rajallinen määrä, 100 miljardia tokenia, mikä antaa sille jalometallien kaltaisen niukkuuden. Tämä rajallinen tarjonta sekä sen käyttökelpoisuus siltavaluuttana tekevät XRP:stä houkuttelevan sijoituskohteen niille, jotka etsivät arvosäilyttäjää tai maksuvälinettä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että XRP on kryptovaluutta, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun rajatylittävien maksujen parantamiseen ja jolla on potentiaalia mullistaa tapa, jolla rahaa siirretään maailmanlaajuisesti. Sen nopeat transaktioajat, alhaiset maksut ja korkea hajautusaste tekevät siitä arvokkaan omaisuuden niin yrityksille, yksityishenkilöille kuin sijoittajillekin.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)