Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

the-open-network Toncoin (TON)

€2.166
0.08% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€7.46 B€11.88 M3.45 B TON
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€4.961-56.39%2021-11-12

Toncoin (TON) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €2.166 a sen markkina-arvo on €7.46 B. Kurssimuutos on 0.08% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Toncoin on kryptovaluutta, joka luotiin Telegram Open Network (TON) -projektissa, jonka kehitti viestisovellus Telegram. TON-projektin tarkoituksena oli luoda lohkoketjupohjainen alusta, joka tarjoaisi erilaisia hajautettuja palveluja, kuten viestinvälitystä, tiedostojen jakamista ja kryptovaluuttatransaktioita.

Toncoinin oli tarkoitus olla TON-verkon natiivi kryptovaluutta, ja sitä oli tarkoitus käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten tavaroiden ja palveluiden maksamiseen, sovelluksen sisäisiin ostoksiin ja TON-verkon käyttäjien välisenä vaihtovälineenä.

TON-hankkeen kehittäminen kuitenkin lopetettiin lopulta vuonna 2020 Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavalvonnan (SEC) oikeudellisten haasteiden vuoksi. Tämän seurauksena Toncoinia ei enää kehitetä aktiivisesti tai käytetä laajasti.

Vaikka Toncoin suunniteltiin tarjoamaan nopeita ja edullisia transaktioita, sen tulevaisuus on epävarma, eikä ole selvää, saavuttaako se koskaan laajaa hyväksyntää kryptovaluuttana. Kuten minkä tahansa kryptovaluutan kohdalla, potentiaalisten sijoittajien tulisi noudattaa varovaisuutta ja tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin he sijoittavat Toncoiniin tai muuhun kryptovaluuttaan.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)