Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

usd-coin USDC (USDC)

€0.924
0.00% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€22.50 B €15.48 B24.38 B USDC
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€1.080-14.73%2019-05-08

USDC (USDC) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.924 a sen markkina-arvo on €22.50 B. Kurssimuutos on 0.00% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

USD Coin (USDC) on stablecoin, joka on kryptovaluuttatyyppi, jonka tarkoituksena on säilyttää vakaa arvo suhteessa tiettyyn omaisuuserään, kuten Yhdysvaltain dollariin. USDC on sidottu Yhdysvaltain dollariin suhteessa 1:1, mikä tarkoittaa, että 1 USDC vastaa 1 Yhdysvaltain dollaria.

USDC-kryptovaluutta lanseerattiin vuonna 2018 Circle- ja Coinbase-yhtiöiden, kahden merkittävän kryptovaluutta-alan yrityksen, yhteishankkeena. Se on rakennettu Ethereum-lohkoketjulle, ja USDC:stä on lanseerattu lisäversioita muissa lohkoketjuissa, kuten Algorandissa ja Stellarissa.

USDC:n ensisijainen käyttötarkoitus on kryptovaluuttamaailman vaihtovälineenä, jossa käyttäjät voivat siirtää USDC:tä nopeasti ja helposti eri kryptovaluuttalompakoiden ja -pörssien välillä. USDC:tä voidaan käyttää myös helpottamaan kansainvälisiä maksuja ja rajatylittäviä liiketoimia, sillä sen voi lähettää ja vastaanottaa kuka tahansa, jolla on internet-yhteys.

USDC tarjoaa useita etuja perinteisiin fiat-valuuttoihin verrattuna, kuten nopeat toimitusajat, alhaiset transaktiomaksut ja avoimuus. USDC-tapahtumat voidaan selvittää muutamassa sekunnissa, ja transaktiomaksut ovat yleensä paljon alhaisemmat kuin perinteisiin maksutapoihin liittyvät maksut. Lisäksi USDC-tapahtumat kirjataan julkiseen lohkoketjuun, mikä mahdollistaa tapahtumien läpinäkyvyyden ja jäljitettävyyden.

Kaiken kaikkiaan USD Coin tarjoaa vakaan ja luotettavan kryptovaluuttavaihtoehdon niille, jotka haluavat tehdä kryptovaluuttatransaktioita tai suorittaa rajat ylittäviä maksuja välttäen samalla muiden kryptovaluuttojen epävakautta.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)