Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

wrapped-bitcoin Wrapped Bitcoin (WBTC)

€24,911.33
0.14% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€4.06 B€26.69 M162,875 WBTC
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€66,245.47-62.39%2021-11-10

Wrapped Bitcoin (WBTC) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €24,911.33 a sen markkina-arvo on €4.06 B. Kurssimuutos on 0.14% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Wrapped Bitcoin (WBTC) on kryptovaluutta, jonka tarkoituksena on tuoda Bitcoin-likviditeetti Ethereumin lohkoketjuun. WBTC on ERC-20-token, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää Ethereumin lohkoketjussa ja sillä voidaan käydä kauppaa hajautetuissa pörsseissä.

WBTC luodaan lukitsemalla Bitcoin älykkäällä sopimuksella ja laskemalla liikkeeseen vastaava määrä WBTC:tä. Näin Bitcoinin haltijat voivat käyttää Bitcoiniaan Ethereum-ekosysteemissä, jolloin he voivat käyttää erilaisia hajautettuja sovelluksia ja muita Ethereum-pohjaisten tokenien käyttötapauksia.

WBTC on kryptovaluutta-alan eri projektien, kuten BitGon, Kyber Networkin ja Renin, yhteistyöhanke. Hanketta valvoo Wrapped Bitcoin Foundation, joka vastaa älykkäiden sopimusten ja muiden teknisten näkökohtien hallinnoinnista.

Yksi WBTC:n tärkeimmistä eduista on se, että sen avulla Bitcoinin haltijat voivat osallistua hajautetun rahoituksen (DeFi) ekosysteemiin. DeFi tarkoittaa erilaisia hajautettuja rahoitussovelluksia, jotka toimivat Ethereumin lohkoketjussa, mukaan lukien hajautetut pörssit, lainausalustat ja muut rahoitustuotteet. Tuomalla Bitcoin-likviditeetin Ethereum-lohkoketjuun WBTC mahdollistaa Bitcoinin haltijoiden osallistumisen näihin sovelluksiin ja DeFi:n etujen hyödyntämisen.

Kaiken kaikkiaan Wrapped Bitcoin tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun haasteeseen tuoda Bitcoin-likviditeetti Ethereumin lohkoketjuun. Sen älykkäiden sopimusten käyttö ja useiden projektien välinen yhteistyö on tehnyt siitä suositun valinnan kryptovaluutta-alan kauppiaiden ja sijoittajien keskuudessa, ja sen kyky mahdollistaa Bitcoinin haltijoiden osallistuminen DeFi-ekosysteemiin on edistänyt tämän nousevan alan kasvua.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)