Ethereum - reaaliaikainen kurssi: €0,00000000

Mainos

ethereum Ethereum (ETH)

€0,00000000
-1.74% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€0 €0119.11 milj. ETH

Ethereum on tällä hetkellä arvoltaan €0,00000000 ja sen markkina-arvo on €0 Kurssimuutos on -1.74% alaspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Ethereum on älysopimuksiin perustuva avoimen lähdekoodin sovellusalusta, joka antaa sovelluskehittäjille mahdollisuuden luoda hajautetussa ympäristössä ja lohkoketjun sisällä suoritettavia ohjelmia.

ETH on Ethereum-alustan käyttämä valuutta joka toimii samalla myös valuuttasiirtoja varmentavien louhijoiden palkkiona. Älysopimusten käytössä Ethereum on oman alansa pioneeri, sillä se tuli markkinoille jo vuonna 2015 kauan ennen kilpailijoitaan.

Mikä on älysopimus?

Älysopimus on käytännössä eräänlainen ohjelmakoodi, joka suoritetaan tismalleen halutulla tavalla ja haluttuun aikaan. Ohjelman suoritus tapahtuu hajautetusti eikä sen suorittamista voi aloituksen jälkeen enää peruuttaa.

Älykkäillä sopimuksilla voidaan turvata esimerkiksi tiettyjen sopimusehtojen noudattaminen. Yksi mahdollisuus on vaikkapa ETH-valuutan vapauttaminen bittilompakosta tiettyyn aikaan sopimuksen toiselle osapuolelle, jos ehto X täyttyy.


Ladataan kurssigraafia...
Syötä summa
Kryptovaluutta
Muunna valuuttaan

10 Ethereum (ETH)
=
0,00000000EUR

Päivä Hinta Vaihto Markkina-arvo

A Custom Twitter Feed plugin is required to make this section working!

Ladataan facebook kommentteja