Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

uniswap Uniswap (UNI)

€5.419
-1.32% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€4.09 B €265.69 M753.77 M UNI
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€41.18-86.84%2021-05-03

Uniswap (UNI) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €5.419 a sen markkina-arvo on €4.09 B. Kurssimuutos on -1.32% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Uniswap on hajautettu kryptovaluuttapörssi, joka toimii Ethereum-lohkoketjussa. Hayden Adams perusti sen vuonna 2018, ja se saavutti nopeasti suosiota uutena tapana käydä kauppaa Ethereum-pohjaisilla poleteilla.

Uniswap käyttää automatisoitua markkinatakaajan (AMM) järjestelmää, joka mahdollistaa hajautetun kaupankäynnin ilman tilauskirjoja. Sen sijaan järjestelmä käyttää likviditeettipooleja, joita luovat käyttäjät, jotka tallettavat kaksi tokenia pooliin. Näitä pooleja käytetään helpottamaan tokeneiden välistä kauppaa, ja tokeneiden hinnat määräytyvät matemaattisen kaavan avulla, jossa otetaan huomioon kahden tokenen suhde poolissa.

Yksi Uniswapin tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että se mahdollistaa kaupankäynnin millä tahansa ERC-20-tokenilla, joka on Ethereum-pohjaisten tokenien standardi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käydä kauppaa monenlaisilla kryptovaluutoilla ilman keskitettyä pörssiä, mikä tarjoaa kauppiaille enemmän valvontaa ja itsenäisyyttä.

Uniswap tarjoaa myös ainutlaatuisen UNI-nimisen tokenin, jota käytetään hallintoon ja palkitsemiseen alustalla. Käyttäjät, jotka osallistuvat alustan toimintaan, voivat ansaita UNI-tokeneita, joita voi käyttää äänestämään alustan muutoksista ja saamaan osan alustan maksuista.

Kaiken kaikkiaan Uniswap tarjoaa hajautetun ja innovatiivisen tavan käydä kauppaa Ethereum-pohjaisilla poleteilla. Sen AMM-järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan hajautettuun kaupankäyntiin, ja sen laaja valikoima saatavilla olevia tokeneita ja sen hallintomerkintä UNI on tehnyt siitä suositun valinnan kryptovaluutta-alan kauppiaiden ja sijoittajien keskuudessa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)