Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

okb OKB (OKB)

€40.12
-0.46% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€2.41 B€1.70 M60.00 M OKB
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€55.01-27.05%2023-02-18

OKB (OKB) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €40.12 a sen markkina-arvo on €2.41 B. Kurssimuutos on -0.46% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

OKB on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, OKEx-pörssin kotimainen kryptovaluutta. OKB on ERC-20-token, mikä tarkoittaa, että se on rakennettu Ethereum-lohkoketjulle.

OKB:n ensisijainen käyttötapaus on tarjota pääsy erilaisiin OKEx-pörssin ominaisuuksiin ja palveluihin, kuten kaupankäyntimaksualennuksiin, tokenien airdroppeihin ja muihin etuihin käyttäjille, joilla on hallussaan ja jotka käyttävät OKB:tä. OKB:tä voidaan käyttää myös transaktiomaksujen maksamiseen OKEx-pörssissä, ja sitä voidaan käyttää vaihtovälineenä muille kryptovaluutoille pörssissä.

Sen lisäksi, että OKB:tä käytetään OKExin vaihto-ekosysteemissä, sitä on käytetty myös spekulatiivisena sijoituksena, ja sen arvo on noussut merkittävästi sen lanseerauksen jälkeen. OKEx on myös solminut kumppanuuksia useiden muiden kryptovaluutta-alan hankkeiden kanssa, ja OKB on integroitu useisiin hajautetun rahoituksen (DeFi) alustoihin ja muihin sovelluksiin.

OKEx on myös lanseerannut OKB:n haltijoille erilaisia lisäpalveluita ja -tuotteita, kuten OKB:n kanta-asiakasohjelman, joka palkitsee OKB:tä hallussaan pitäviä ja käyttäviä käyttäjiä, sekä OKB:n kaupankäyntimarkkinat, joiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa OKB:n futuurisopimuksilla vipuvaikutuksella.

Kaiken kaikkiaan OKB tarjoaa keinon päästä käsiksi erilaisiin etuihin ja palveluihin OKEx-pörssissä, ja käyttäjät ovat myös käyttäneet sitä spekulatiivisena sijoituksena kryptovaluuttamarkkinoilla. OKEx-pörssi ja OKB-token jatkavat kasvuaan ja kehittymistään, ja uusia tuotteita ja palveluja lisätään alustalle ajan myötä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)