Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

decentraland Decentraland (MANA)

€0.4165
0.25% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€767.21 M €106.15 M1.85 B MANA
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€5.400-92.31%2021-11-25

Decentraland (MANA) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.4165 a sen markkina-arvo on €767.21 M. Kurssimuutos on 0.25% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Decentraland (MANA) on kryptovaluutta, jota käytetään Decentraland-virtuaalimaailmassa. Decentraland on Ethereum-pohjainen hajautettu alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda, kokea ja ansaita rahaa omilla virtuaalitodellisuussovelluksillaan ja -sisällöllään. Decentralandissa käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa virtuaalimaata, jota edustavat Ethereumin lohkoketjussa olevat non-fungible tokenit (NFT).

MANA-kryptovaluuttaa käytetään vaihtovälineenä Decentralandin virtuaalimaailmassa. Käyttäjät voivat käyttää MANAa ostaakseen virtuaalimaata, tavaroita ja palveluita Decentraland-ekosysteemissä. MANAa voi ansaita myös osallistumalla Decentraland-alustaan ja luomalla sisältöä muiden käyttäjien nautittavaksi.

Decentraland pyrkii luomaan täysin hajautetun virtuaalimaailman, jossa käyttäjät omistavat ja hallitsevat täysin virtuaalista omaisuuttaan ja kokemuksiaan. Lohkoketjuteknologian avulla Decentraland tarjoaa käyttäjille turvallisen ja läpinäkyvän alustan, jolla he voivat olla yhteydessä toisiinsa ja luoda omia virtuaalitodellisuuskokemuksiaan.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)