Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

polkadot Polkadot (DOT)

€3.849
-2.64% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€4.93 B€92.86 M1.28 B DOT
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€52.51-92.68%2021-11-04

Polkadot (DOT) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €3.849 a sen markkina-arvo on €4.93 B. Kurssimuutos on -2.64% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Polkadot on seuraavan sukupolven lohkoketjuverkko, jonka tavoitteena on tarjota entistä skaalautuvampi, yhteentoimivampi ja turvallisempi infrastruktuuri hajautettujen sovellusten (dApp) ja palvelujen rakentamiseen ja käyttöönottoon. Polkadot-verkon kotimainen kryptovaluutta on DOT.

Polkadot on suunniteltu vastaamaan joihinkin nykyisten lohkoketjuverkkojen keskeisiin haasteisiin, kuten skaalautuvuuteen, yhteentoimivuuteen ja turvallisuuteen. Se saavuttaa tämän ainutlaatuisella arkkitehtuurilla, joka mahdollistaa useiden itsenäisten lohkoketjujen eli "paraketjujen" luomisen, jotka voivat toimia rinnakkain ja kommunikoida keskenään keskitetyn releketjun kautta.

Tämä arkkitehtuuri mahdollistaa paremman skaalautuvuuden, sillä kukin parachain voi toimia itsenäisesti ja käsitellä osajoukon verkkotapahtumia, mikä vähentää ruuhkia ja parantaa tapahtumien läpimenoa. Se mahdollistaa myös paremman yhteentoimivuuden, sillä eri parachainit voivat kommunikoida ja jakaa tietoja keskenään, mikä mahdollistaa monimutkaisempien dAppien ja palveluiden luomisen.

DOT-tokenia käytetään verkon hallinnointiin, ja DOT:n haltijat voivat äänestää verkon päivityksistä ja muutoksista. DOT-merkkiä käytetään myös vaihto- ja maksuvälineenä verkkomaksuissa ja -palveluissa, ja käyttäjät voivat panostaa sitä auttaakseen verkon turvaamisessa ja ansaitakseen palkintoja uusien DOT-merkkien muodossa.

Polkadot-ekosysteemissä tapahtuvan käytön lisäksi DOT:ia on käytetty myös spekulatiivisena sijoituskohteena, ja sen arvo on noussut merkittävästi sen lanseerauksen jälkeen. Polkadot on myös solminut kumppanuuksia useiden muiden kryptovaluutta-alan hankkeiden kanssa, ja se on integroitu useisiin hajautetun rahoituksen (DeFi) alustoihin ja muihin sovelluksiin.

Kaiken kaikkiaan Polkadot ja DOT-token tarjoavat lupaavan ratkaisun joihinkin nykyisten lohkoketjuverkkojen keskeisiin haasteisiin ja tarjoavat joustavan ja skaalautuvan infrastruktuurin hajautettujen sovellusten ja palvelujen rakentamiseen ja käyttöönottoon.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)