Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

crypto-com-chain Cronos (CRO)

€0.0826
-1.08% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€2.18 B €8.50 M26.40 B CRO
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.885-90.67%2021-11-24

Cronos (CRO) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.0826 a sen markkina-arvo on €2.18 B. Kurssimuutos on -1.08% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Cronos (CRO) on kryptovaluutta, joka on osa Crypto.com-ekosysteemiä, alustaa, jonka tavoitteena on tarjota laaja valikoima kryptoon liittyviä palveluja, kuten kryptovaluuttakauppaa, maksuratkaisuja ja muuta. Cronos on Crypto.org-ketjun natiivi token, joka on hajautettu lohkoketjuverkko, joka on rakennettu tarjoamaan nopeita ja edullisia transaktioita käyttäjille maailmanlaajuisesti.

Crypto.org Chain on suunniteltu skaalautuvaksi, turvalliseksi ja tehokkaaksi, ja siinä käytetään proof-of-stake-konsensusalgoritmia ja ainutlaatuista validoijien joukkoa verkon transaktioiden varmentamiseen. Alusta tarjoaa myös erilaisia ominaisuuksia, kuten älykkäitä sopimuksia, tokenien luomista ja yhteentoimivuutta muiden lohkoketjuverkkojen kanssa.

Crypto.org-ketjun alkuperäisenä tokenina Cronosia käytetään verkon transaktiomaksujen maksamiseen ja hallintopäätöksiin osallistumiseen. Lisäksi käyttäjät voivat panostaa Cronos-tokeneitaan ansaitakseen palkintoja ja käyttää niitä myös maksu- ja kaupankäyntitarkoituksiin Crypto.org-ekosysteemissä.

Cronos on saanut merkittävää huomiota kryptoalalla vahvojen kumppanuuksiensa ansiosta ja sen hyväksymisen ansiosta monenlaisten kauppiaiden ja yritysten keskuudessa. Crypto.com on myös tuonut markkinoille joukon innovatiivisia tuotteita ja palveluja, joiden tarkoituksena on lisätä Cronosin hyödyllisyyttä ja arvoa, mukaan lukien Visa debit -kortti, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää kryptovaluuttansa miljoonissa kauppiaissa maailmanlaajuisesti.

Kaiken kaikkiaan Cronos on kryptovaluutta, joka on osa laajempaa ekosysteemiä, joka tarjoaa erilaisia kryptoon liittyviä palveluja. Sen käyttötapa maksuvaluuttana sekä panostuksen ja hallinnan välineenä tekee siitä tärkeän osan Crypto.com-ekosysteemiä, ja sen kumppanuudet sekä yritysten ja kauppiaiden hyväksyntä tekevät siitä mahdollisesti arvokkaan sijoitusmahdollisuuden niille, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutan tulevaisuudesta. Kuten minkä tahansa kryptovaluuttasijoituksen kohdalla, on kuitenkin tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ymmärtää Cronosiin sijoittamiseen liittyvät riskit.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)