Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

apecoin ApeCoin (APE)

€1.050
-0.16% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€388.77 M€30.73 M368.59 M APE
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€25.04-95.79%2022-04-28

ApeCoin (APE) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €1.050 a sen markkina-arvo on €388.77 M. Kurssimuutos on -0.16% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

ApeCoin (APE) on Binance Smart Chainin (BSC) varaan rakennettu hajautettu kryptovaluutta, joka on keskittynyt tarjoamaan yhteisölähtöisen alustan hyväntekeväisyyteen. ApeCoin-hankkeen tavoitteena on hyödyntää lohkoketjuteknologian voimaa luodakseen läpinäkyvän ja tehokkaan tavan tukea eläinten suojelutoimia.

ApeCoinin avulla käyttäjät voivat ansaita poletteja "panostukseksi" kutsutun prosessin kautta, jossa käyttäjät pitävät polettejaan nimetyllä lompakolla ja ansaitsevat palkintoja verkostoon osallistumisesta. Näitä palkkioita voidaan sitten käyttää eläinten suojelutoimien tukemiseen, esimerkiksi hyväntekeväisyyslahjoituksina eläinsuojelujärjestöille.

ApeCoin-projektiin kuuluu myös ominaisuus nimeltä "ApeSwap DEX", joka on Binance Smart Chainin varaan rakennettu hajautettu vaihto. ApeSwap DEX:n avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa ApeCoin-kolikoilla muiden Binance Smart Chain -pohjaisten kryptovaluuttojen kanssa ja ansaita palkkioita likviditeetin tarjoamisesta vaihtoon.

ApeCoinin kokonaistarjonta on 1 miljardi tokenia, joista osa on varattu hyväntekeväisyyslahjoituksiin ja yhteisöaloitteisiin. ApeCoin-yhteisö keskittyy käyttämään projektia positiivisen vaikutuksen luomiseen maailmaan ja kestävän kehityksen edistämiseen.

Kuten minkä tahansa kryptovaluuttasijoituksen kohdalla, on tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ymmärtää ApeCoiniin sijoittamiseen liittyvät riskit. Kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, ja hinnat voivat vaihdella nopeasti eri tekijöiden, kuten markkinatunnelman ja sijoittajien kysynnän, perusteella.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)