Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

stellar Stellar (XLM)

€0.1120
0.11% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€3.14 B €94.24 M28.08 B XLM
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.808-86.20%2018-01-03

Stellar (XLM) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.1120 a sen markkina-arvo on €3.14 B. Kurssimuutos on 0.11% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Stellar (XLM) on hajautettu, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka luotiin vuonna 2014 tavoitteenaan tehdä rajatylittävistä maksuista nopeampia, halvempia ja helpommin saatavilla olevia. Projektin loi Jed McCaleb, Ripplen toinen perustaja, ja sitä hallinnoi voittoa tavoittelematon Stellar Development Foundation.

Stellar-verkko käyttää omaa konsensusalgoritmiaan nimeltä Stellar Consensus Protocol (SCP) transaktioiden validointiin ja pääkirjan ylläpitoon. Tämä konsensusprotokolla mahdollistaa nopeat transaktioiden vahvistusajat, yleensä 5 sekunnissa, ja verkko voi käsitellä jopa 4 000 transaktiota sekunnissa.

Stellar keskittyy tarjoamaan edullisen ja tehokkaan maksuverkon yksityishenkilöille ja instituutioille ympäri maailmaa. Stellar-verkon omaa tokenia, XLM:ää, käytetään transaktioiden helpottamiseen ja transaktiomaksujen maksamiseen.

Rajat ylittävien maksujen helpottamisen lisäksi Stellaria on käytetty myös digitaalisten omaisuuserien, kuten stablecoinien, luomiseen, joiden vakuutena on perinteisiä valuuttoja, hyödykkeitä tai muita omaisuuseriä. Näitä digitaalisia omaisuuseriä voidaan helposti siirtää ja niillä voidaan käydä kauppaa Stellar-verkossa, mikä tekee siitä suositun alustan monenlaisten omaisuuserien luomiseen ja kaupankäyntiin.

Stellaria on käytetty myös useissa yhteiskunnallisiin vaikutuksiin liittyvissä aloitteissa, kuten kumppanuuksissa voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa edullisten pankkipalvelujen tarjoamiseksi vähävaraisille yhteisöille ja hyväntekeväisyyslahjoitusten tukemiseksi.

Kaiken kaikkiaan Stellar on vakiinnuttanut asemansa suosittuna ja hyvämaineisena kryptovaluuttana, joka on keskittynyt tarjoamaan nopeita ja edullisia maksuratkaisuja ja tukemaan monenlaisia digitaalisia varoja.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)