Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

vechain VeChain (VET)

€0.0159
-3.46% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.15 B€30.20 M72.71 B VET
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.2684-94.09%2021-04-19

VeChain (VET) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.0159 a sen markkina-arvo on €1.15 B. Kurssimuutos on -3.46% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

VeChain (VET) on lohkoketjualusta, jonka tavoitteena on tehostaa toimitusketjun hallintaa ja liiketoimintaprosesseja hyödyntämällä hajautettua pääkirjatekniikkaa. Alusta tarjoaa turvallisen ja läpinäkyvän tavan seurata tuotteiden ja tavaroiden liikkumista ja varastointia koko toimitusketjussa.

VeChain tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja ja palveluja yrityksille lohkoketjuteknologian hyödyntämiseksi. Näihin työkaluihin kuuluu vankka joukko API-rajapintoja, ohjelmistokehityspaketteja (SDK) ja valmiita ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat nopeasti rakentaa ja ottaa käyttöön omia lohkoketjusovelluksiaan.

Yksi VeChainin ainutlaatuisista piirteistä on sen kaksoistunnistejärjestelmä, joka koostuu VET- ja VeThor- (VTHO) tunnisteista. VET:tä käytetään arvon tallentamiseen ja osallistumiseen verkon hallinnointiin, kun taas VTHO:lla maksetaan älykkäiden sopimusten toteuttamisesta ja muista transaktiomaksuista verkossa.

VeChain on jo solminut kumppanuuksia useiden suuryritysten, kuten PwC:n, DNV GL:n ja Walmart Kiinan kanssa, ja se on toteuttanut lohkoketjuratkaisunsa esimerkiksi luksustavaroiden, autoteollisuuden ja maatalouden aloilla. Alusta on myös saanut tunnustusta kestävyyspyrkimyksistään, ja se on palkittu hiilineutraaleista aloitteistaan.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)