Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

tether Tether (USDT)

€0.933
0.29% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€77.65 B€30.64 B83.17 B USDT
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€1.232-24.40%2018-07-24

Tether (USDT) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.933 a sen markkina-arvo on €77.65 B. Kurssimuutos on 0.29% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Tether on stablecoin-kryptovaluutta, joka on sidottu tietyn fiat-valuutan, kuten Yhdysvaltain dollarin, euron tai Japanin jenin, arvoon. Tetherin ideana on tarjota vakaa vaihtoehto muille kryptovaluutoille, joiden arvo voi vaihdella voimakkaasti. Tetherin tavoitteena on säilyttää 1:1 arvo suhteessa vastaavaan fiat-valuuttaan, mikä tarkoittaa, että 1 Tether-tavaramerkin on tarkoitus vastata arvoltaan 1 yksikköä fiat-valuuttaa, johon se on sidottu.

Tether toimii Omni-kerroksessa Bitcoin-lohkoketjun päällä, ja sitä voidaan käyttää samalla tavalla kuin muita kryptovaluuttoja. Sillä voidaan käydä kauppaa kryptovaluuttapörsseissä ja sitä voidaan käyttää arvon siirtämiseen yksityishenkilöiden välillä tai ostosten tekemiseen.

Yksi Tetherin tärkeimmistä eduista on sen vakaus. Koska se on sidottu fiat-valuuttaan, sillä vältetään muiden kryptovaluuttojen kanssa yleiset suuret hinnanvaihtelut. Tämän vuoksi Tether on suosittu valinta yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat välttää kryptovaluuttojen epävakaisuuteen liittyviä riskejä.

Toinen Tetherin etu on sen läpinäkyvyys. Tether Limited, Tether-tokenin takana oleva yritys, julkaisee säännöllisesti tilintarkastuksia, joilla se todistaa varantonsa. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta käyttäjien kanssa ja varmistamaan, että Tetherin arvo pysyy vakaana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Tether on stablecoin-kryptovaluutta, jonka tavoitteena on tarjota vakaa vaihtoehto muille kryptovaluutoille. Sen vakaus ja läpinäkyvyys tekevät siitä suositun valinnan yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka etsivät turvallisempaa ja ennustettavampaa tapaa säilyttää ja siirtää arvoa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)