Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

tron TRON (TRX)

€0.0785
0.70% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€7.00 B€133.83 M89.13 B TRX
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.2173-63.86%2018-01-05

TRON (TRX) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.0785 a sen markkina-arvo on €7.00 B. Kurssimuutos on 0.70% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

TRON (TRX) on hajautettu, lohkoketjupohjainen alusta, jonka tavoitteena on tarjota maailmanlaajuinen digitaalisen sisällön ja viihteen ekosysteemi. Sen lanseerasi vuonna 2017 Tron Foundation, voittoa tavoittelematon järjestö, joka sijaitsee Singaporessa.

TRON-alustan tarkoituksena on antaa sisällöntuottajille mahdollisuus jakaa ja ansaita rahaa digitaalisesta sisällöstään suoraan yleisönsä kanssa ilman välikäsiä, kuten sosiaalisen median yrityksiä tai suoratoistoalustoja. Tämä tapahtuu käyttämällä älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApps), jotka toimivat TRON-lohkoketjussa.

TRONilla on myös oma natiivi kryptovaluutta, TRX, jota käytetään TRON-alustan käyttövoimana. TRX:ää käytetään ekosysteemissä moniin eri toimintoihin, kuten sisällöstä maksamiseen, dApp-käytöstä maksamiseen ja verkkomaksujen maksamiseen. TRX:ää voi ostaa ja myydä kryptovaluuttapörsseissä ja sitä voi säilyttää digitaalisissa lompakoissa.

Sisältöön ja viihteeseen keskittymisen lisäksi TRON on ollut mukana myös useissa muissa aloitteissa, kuten suositun vertaisverkkopalveluna toimivan tiedostonjakopalvelu BitTorrentin ostossa vuonna 2018. TRON-säätiö on myös tehnyt yhteistyötä useiden muiden kryptovaluutta-alan yritysten ja organisaatioiden kanssa, mukaan lukien Binance, yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä.

Kaiken kaikkiaan TRON ja TRX-kryptovaluutta tarjoavat ainutlaatuisen lähestymistavan digitaaliseen sisältöön ja viihteeseen, jonka avulla tekijät voivat jakaa ja hyödyntää sisältöään rahana suoremmin ja paremmin hallitusti. Vaikka TRON on aiemmin kohdannut kritiikkiä ja kiistoja, se on edelleen suosittu ja arvokas kryptovaluutta laajemmassa kryptovaluuttaekosysteemissä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)