Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

theta-token Theta Network (THETA)

€0.597
6.89% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€597.38 M€58.69 M1.00 B THETA
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€14.741-95.95%2021-04-16

Theta Network (THETA) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.597 a sen markkina-arvo on €597.38 M. Kurssimuutos on 6.89% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Theta Network (THETA) on lohkoketjupohjainen hajautettu videoiden suoratoistoalusta, joka käynnistettiin vuonna 2018. Sen tarkoituksena on parantaa käyttäjien videon suoratoistokokemusta tarjoamalla nopeampaa ja luotettavampaa sisällöntoimitusta ja samalla tarjota kannustimia käyttäjille, jotka osallistuvat verkon toimintaan.

THETA-verkko toimii kaksoistunnistejärjestelmällä, johon kuuluvat THETA ja Theta Fuel (TFUEL). THETA on verkon hallintakuponki, jota käytetään verkon hallintoon osallistumiseen, protokollan päivityksistä äänestämiseen ja panospalkkioiden ansaitsemiseen. TFUEL on verkon operatiivinen token, jota käytetään verkon sisäisiin transaktioihin ja maksuihin, kuten kaistanleveyteen ja sisällön toimittamiseen.

Yksi THETA-verkon ainutlaatuisista piirteistä on sen käyttämä Proof of Stake (PoS) -konsensusalgoritmi, jonka avulla käyttäjät voivat panostaa THETA-tokeneitaan osallistuakseen verkon konsensukseen ja ansaitakseen palkkioita. Tämä kannustaa käyttäjiä osallistumaan verkon toimintaan ja auttamaan sen turvallisuuden ja luotettavuuden ylläpitämisessä.

THETA-verkko sisältää myös useita ominaisuuksia, joilla parannetaan käyttäjien videon suoratoistokokemusta, kuten hajautettu välimuistitallennus, joka auttaa vähentämään puskurointia ja latausaikoja. Lisäksi alusta sisältää sisällönjakeluverkon (CDN), jota käytetään videosisällön jakamiseen solmujen verkostossa, jotta yleinen toimitusnopeus ja luotettavuus paranevat.

Kaiken kaikkiaan Theta Network keskittyy parantamaan videon suoratoistokokemusta tarjoamalla nopean, luotettavan ja hajautetun alustan, joka on suunniteltu kannustamaan käyttäjien osallistumista ja panosta.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)