Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

staked-ether Lido Staked Ether (STETH)

€1,639.08
-0.50% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€9.66 B€14.88 M5.89 M STETH
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€4,429.09-62.97%2021-11-10

Lido Staked Ether (STETH) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €1,639.08 a sen markkina-arvo on €9.66 B. Kurssimuutos on -0.50% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Lido Staked Ether (STETH) on kryptovaluutta, joka edustaa Ethereum-verkon Etherin (ETH) panostettua versiota. Staking on prosessi, jossa käyttäjät lukitsevat kryptovaluuttaomistuksensa auttaakseen verkon turvaamisessa ja ansaitakseen palkkioita lisäkryptovaluutan muodossa.

STETH:n tapauksessa käyttäjät voivat panostaa Ether-varantonsa Lidon avulla, joka on hajautettu verkko, joka yhdistää useiden käyttäjien panostamat ETH:t, jotta palkkiot kasvaisivat ja panostusprosessi yksinkertaistuisi. STETH myönnetään käyttäjille, jotka panostavat ETH:nsa Lidon kautta, ja se vastaa 1:1-suhdetta panostetun ETH:n ja STETH:n välillä.

STETH:lla voidaan käydä kauppaa ja vaihtaa kuten millä tahansa muulla kryptovaluutalla, ja sitä voidaan käyttää osallistumiseen hajautetun rahoituksen (DeFi) sovelluksiin tai muihin liiketoimiin Ethereum-verkossa. STETH tarjoaa kuitenkin myös joitakin ainutlaatuisia etuja perinteiseen ETH:hen verrattuna, kuten mahdollisuuden ansaita panostuspalkkioita ilman, että tarvitsee käyttää kokonaista solmua, ja mahdollisuuden siirtää panostettua ETH:ta helposti vaikuttamatta panostuspalkkioihin.

Sen lisäksi, että STETH:ta käytetään Lido-verkossa, se on integroitu myös moniin muihin DeFi-alustoihin ja -sovelluksiin, jolloin käyttäjät voivat osallistua erilaisiin panostus- ja tuottoviljelymahdollisuuksiin STETH-omistuksillaan.

Kaiken kaikkiaan Lido Staked Ether tarjoaa käyttäjille yksinkertaistetun ja tehokkaan tavan panostaa Ether-omistuksiaan ja ansaita palkkioita, mutta tarjoaa samalla joustavuutta käydä kauppaa ja käyttää panostettuja ETH-omistuksiaan monin eri tavoin laajemmassa kryptovaluuttaekosysteemissä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)