Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

staked-ether Lido Staked Ether (STETH)

€1,493.31
-0.09% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€13.03 B€5.99 M8.72 M STETH
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€4,528.93-67.02%2021-11-10

Lido Staked Ether (STETH) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €1,493.31 a sen markkina-arvo on €13.03 B. Kurssimuutos on -0.09% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Lido Staked Ether (STETH) on kryptovaluutta, joka edustaa Ethereum-verkon Etherin (ETH) panostettua versiota. Staking on prosessi, jossa käyttäjät lukitsevat kryptovaluuttaomistuksensa auttaakseen verkon turvaamisessa ja ansaitakseen palkkioita lisäkryptovaluutan muodossa.

STETH:n tapauksessa käyttäjät voivat panostaa Ether-varantonsa Lidon avulla, joka on hajautettu verkko, joka yhdistää useiden käyttäjien panostamat ETH:t, jotta palkkiot kasvaisivat ja panostusprosessi yksinkertaistuisi. STETH myönnetään käyttäjille, jotka panostavat ETH:nsa Lidon kautta, ja se vastaa 1:1-suhdetta panostetun ETH:n ja STETH:n välillä.

STETH:lla voidaan käydä kauppaa ja vaihtaa kuten millä tahansa muulla kryptovaluutalla, ja sitä voidaan käyttää osallistumiseen hajautetun rahoituksen (DeFi) sovelluksiin tai muihin liiketoimiin Ethereum-verkossa. STETH tarjoaa kuitenkin myös joitakin ainutlaatuisia etuja perinteiseen ETH:hen verrattuna, kuten mahdollisuuden ansaita panostuspalkkioita ilman, että tarvitsee käyttää kokonaista solmua, ja mahdollisuuden siirtää panostettua ETH:ta helposti vaikuttamatta panostuspalkkioihin.

Sen lisäksi, että STETH:ta käytetään Lido-verkossa, se on integroitu myös moniin muihin DeFi-alustoihin ja -sovelluksiin, jolloin käyttäjät voivat osallistua erilaisiin panostus- ja tuottoviljelymahdollisuuksiin STETH-omistuksillaan.

Kaiken kaikkiaan Lido Staked Ether tarjoaa käyttäjille yksinkertaistetun ja tehokkaan tavan panostaa Ether-omistuksiaan ja ansaita palkkioita, mutta tarjoaa samalla joustavuutta käydä kauppaa ja käyttää panostettuja ETH-omistuksiaan monin eri tavoin laajemmassa kryptovaluuttaekosysteemissä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)