Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

shiba-inu Shiba Inu (SHIB)

€0.00000750
3.43% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€4.16 B€126.72 M589,329.53 B SHIB
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.00008065-91.23%2021-10-28

Shiba Inu (SHIB) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.00000750 a sen markkina-arvo on €4.16 B. Kurssimuutos on 3.43% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Shiba Inu (SHIB) on hajautettu, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka lanseerattiin elokuussa 2020 Ethereum-pohjaisena ERC-20-tokenina. Sen loi anonyymi henkilö tai ryhmä, joka käytti salanimeä "Ryoshi", ja se nimettiin japanilaisen koirarodun, Shiba Inun, mukaan.

Shiba Inu on meemipohjainen kryptovaluutta, jonka tavoitteena on olla "Dogecoinin tappaja", sillä sillä on paljon yhtäläisyyksiä suositun meemipohjaisen kryptovaluutan Dogecoinin kanssa. Kuten Dogecoin, Shiba Inu luotiin vitsinä, ja sillä oli hauska, kevytmielinen brändi ja yhteisö, mutta sittemmin se on saanut merkittävän seuraajakunnan ja markkina-arvon.

Shiba Inun kokonaistarjonta on yksi kvadriljoona tokenia, ja 50 prosenttia tarjonnasta lähetetään Vitalik Buterinille, Ethereumin yhteisperustajalle, "poltto-" tai "lahjoitus"-eleenä. Loput tokenit jaetaan yhteisön jäsenten kesken eri keinoin, mukaan lukien hajautettu pörssi nimeltä ShibaSwap.

Shiba Inun ensisijainen käyttötapaus on spekulatiivinen sijoitus, sillä sillä ei ole tällä hetkellä mitään käytännön käyttötapauksia tai sovelluksia. Yhteisö työskentelee kuitenkin aktiivisesti kehittääkseen erilaisia käyttötapauksia, kuten hajautetun NFT-markkinapaikan ja pelialustan.

Suhteellisen lyhyestä elinkaarestaan huolimatta Shiba Inu on saanut merkittävää huomiota, ja se on noteerattu useissa suurissa kryptovaluuttapörsseissä. On kuitenkin tärkeää huomata, että kuten kaikki kryptovaluutat, Shiba Inu on erittäin spekulatiivinen ja epävakaa sijoitus, ja sijoittajien tulisi noudattaa varovaisuutta ja tehdä perusteellinen tutkimus ennen sijoittamista.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)