Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

the-sandbox The Sandbox (SAND)

€0.2812
-0.76% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€580.94 M€18.26 M2.06 B SAND
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€7.877-96.43%2021-11-25

The Sandbox (SAND) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.2812 a sen markkina-arvo on €580.94 M. Kurssimuutos on -0.76% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

The Sandbox (SAND) on kryptovaluutta, joka käyttää samannimistä virtuaalista pelialustaa. The Sandbox on hajautettu, yhteisölähtöinen pelialusta, jossa pelaajat voivat rakentaa, jakaa ja hyödyntää rahallisesti omia pelikokemuksiaan. Alusta on rakennettu lohkoketjuteknologian varaan, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa pelaajille todellisen omistusoikeuden ja hallinnan peliin sisältyviin varoihinsa.

SAND on ERC-20-token, jota voi käyttää pelimaailman maan ostamiseen ja myymiseen sekä muiden pelin sisäisten omaisuuserien ostamiseen ja osallistumiseen alustan tulevaisuutta koskeviin hallintopäätöksiin. Sandboxin virtuaalimaailma on jaettu "LAND"-lohkoihin, joista jokainen edustaa ainutlaatuista digitaalista omaisuutta, jonka pelaajat voivat omistaa ja kehittää. Näitä lohkoja voidaan käyttää pelien, elämysten ja muunlaisen sisällön luomiseen, ja niitä voidaan hyödyntää rahallisesti myymällä lippuja, mainoksia ja muilla keinoilla.

Sandbox-alusta on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, ja siinä on käyttäjäystävällisiä työkaluja, joiden avulla kuka tahansa voi luoda omia pelikokemuksiaan jopa ilman ohjelmointitaitoja. Alusta tarjoaa myös erilaisia resursseja ja tukea kehittäjille, kuten pääsyn Unity-pelimoottoriin ja kirjaston valmiita resursseja ja työkaluja.

Kaiken kaikkiaan The Sandbox pyrkii luomaan uudenlaisen pelikokemuksen, joka on avoin, hajautettu ja yhteisölähtöinen. Käyttämällä lohkoketjuteknologiaa, joka tarjoaa todellisen omistusoikeuden ja hallinnan pelin omaisuuseriin, alusta tarjoaa läpinäkyvyyden ja turvallisuuden tason, joka ei ole mahdollista perinteisissä pelijärjestelmissä. Koska The Sandbox keskittyy käyttäjien tuottamaan sisältöön ja yhteisön osallistumiseen, siitä on tulossa merkittävä toimija lohkoketjupelaamisen ja virtuaalimaailmojen maailmassa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)