Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

quant-network Quant (QNT)

€84.97
1.53% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.24 B€9.68 M14.54 M QNT
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€400.81-78.76%2021-09-11

Quant (QNT) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €84.97 a sen markkina-arvo on €1.24 B. Kurssimuutos on 1.53% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Quant on kryptovaluutta, jonka tavoitteena on yhdistää eri lohkoketjuverkostot sekä perinteiset rahoitusjärjestelmät toisiinsa ja luoda entistä verkottuneempi ja tehokkaampi digitaalinen talous. Quant Network, joka on Quant-kryptovaluutan taustalla oleva teknologia, on suunniteltu tarjoamaan yhteentoimivuutta eri lohkoketjuverkkojen välille, mikä mahdollistaa arvon ja tietojen vaihdon useilla alustoilla.

Quant Network käyttää Overledger-nimistä teknologiaa, joka mahdollistaa ketjujen välisten älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten (DApps) luomisen. Tämä tarkoittaa sitä, että kehittäjät voivat rakentaa DAsovelluksia, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa useiden lohkoketjuverkkojen ja perinteisten järjestelmien kanssa, mikä tarjoaa käyttäjille saumattomamman ja tehokkaamman kokemuksen.

Quant-kryptovaluutta toimii Quant-verkon polttoaineena, ja käyttäjät maksavat transaktiomaksuja QNT-tokeneina päästäkseen käyttämään verkon ominaisuuksia ja palveluja. Lisäksi Quant-verkko käyttää konsensusmekanismia nimeltä proof-of-stake (PoS), joka edellyttää, että käyttäjät panostavat tietyn määrän QNT-tokeneita osallistuakseen verkon validointiin ja hallintoon.

Quantin takana olevalla tiimillä on kumppanuuksia erilaisten organisaatioiden, kuten rahoituslaitosten, lohkoketjuprojektien ja valtion virastojen kanssa, mikä tarjoaa vahvan perustan verkon kasvulle ja hyväksymiselle. Digitaalitalouden kasvaessa ja monimutkaistuessa eri järjestelmien välisen yhteentoimivuuden tarve tulee vain entistä tärkeämmäksi, ja Quantilla on hyvät edellytykset toimia tärkeässä roolissa tässä kehittyvässä ekosysteemissä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)