Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

near NEAR Protocol (NEAR)

€1.038
-3.08% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.01 B€53.50 M976.56 M NEAR
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€19.522-94.69%2022-01-16

NEAR Protocol (NEAR) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €1.038 a sen markkina-arvo on €1.01 B. Kurssimuutos on -3.08% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

NEAR-protokolla (NEAR) on hajautettu lohkoketjualusta, joka on suunniteltu mahdollistamaan hajautettujen sovellusten (dApps) kehittäminen ja käyttöönotto korkean skaalautuvuuden, matalien transaktiomaksujen ja nopean transaktion lopullisuuden avulla. Alusta perustuu proof-of-stake-konsensusalgoritmiin, ja sen tavoitteena on tarjota kehittäjille helppokäyttöinen ja kehittäjäystävällinen ympäristö hajautettujen sovellusten rakentamiseen.

NEAR Protocol tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten älysopimuksia, tokenien luomista ja yhteentoimivuutta muiden lohkoketjuverkkojen kanssa. Alustan tavoitteena on tarjota kehittäjille yksinkertainen ja turvallinen tapa rakentaa ja ottaa käyttöön dApp-sovelluksia ilman monimutkaista koodausta tai laajaa lohkoketjukokemusta.

NEAR käyttää ainutlaatuista sharding-mekanismia, joka tunnetaan nimellä "Nightshade", mahdollistaakseen transaktioiden rinnakkaisen käsittelyn, mikä tekee siitä erittäin skaalautuvan ja tehokkaan. Alusta tarjoaa myös ainutlaatuisen "Rainbow Bridge" -teknologian, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin muihin lohkoketjuverkkoihin, jolloin NEAR-pohjaiset dAppit voivat käyttää ja olla vuorovaikutuksessa laajemman valikoiman digitaalisia varoja.

NEAR-tokenia käytetään alustan ensisijaisena valuuttana, ja sitä käytetään transaktiomaksuihin, panostuksiin ja hallintoon. NEARin haltijat voivat osallistua verkon hallintoon panostamalla tokeninsa ja äänestämällä protokollamuutoksista.

Kaiken kaikkiaan NEAR-protokolla pyrkii tarjoamaan yksinkertaisen, turvallisen ja skaalautuvan alustan kehittäjille hajautettujen sovellusten rakentamiseen ja käyttöönottoon. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten Nightshade-sharding-mekanismi ja Rainbow Bridge -yhteentoimivuus, erottavat sen muista markkinoilla olevista lohkoketjualustoista. Kuten minkä tahansa kryptovaluuttasijoituksen kohdalla, on kuitenkin tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ymmärtää NEAR-protokollaan sijoittamiseen liittyvät riskit.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)