Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

matic-network Polygon (MATIC)

€0.4875
-0.38% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€4.54 B€69.54 M9.32 B MATIC
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€2.738-82.18%2021-12-27

Polygon (MATIC) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.4875 a sen markkina-arvo on €4.54 B. Kurssimuutos on -0.38% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Polygon (entinen Matic Network) on Ethereumille tarkoitettu Layer 2 -skaalausratkaisu, joka on suunniteltu parantamaan Ethereumin transaktioiden nopeutta ja tehokkuutta. MATIC-token on Polygon-verkon kotimainen kryptovaluutta.

Polygon pyrkii ratkaisemaan joitakin Ethereum-verkon keskeisiä haasteita, kuten hitaat transaktioajat ja korkeat transaktiomaksut, käyttämällä Layer 2 -skaalausratkaisua, joka toimii Ethereumin pääketjun rinnalla. Tämä mahdollistaa nopeammat ja halvemmat transaktiot säilyttäen samalla Ethereum-verkon turvallisuuden ja hajautuksen.

Polygon-verkko tarjoaa erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat kehittäjiä rakentamaan ja ottamaan käyttöön hajautettuja sovelluksia (dApps) verkossa, mukaan lukien SDK mukautettujen älykkäiden sopimusten kehittämiseen, Plasma-kehys skaalautuvien dApps-sovellusten rakentamiseen sekä useita muita kehittäjätyökaluja ja -palveluja.

MATIC-tokenia käytetään Polygon-verkon transaktiomaksujen maksamiseen ja verkon turvallisuuden ja hallinnon varmistamiseen. Käyttäjät voivat myös panostaa MATIC-merkkejä auttaakseen verkon turvaamisessa ja ansaitakseen palkintoja uusien MATIC-merkkien muodossa.

Sen lisäksi, että MATICia käytetään Polygon-ekosysteemissä, sitä on käytetty myös spekulatiivisena sijoituskohteena, ja sen arvo on noussut merkittävästi sen lanseerauksen jälkeen. Polygon-verkko on myös solminut kumppanuuksia useiden muiden kryptovaluutta-alan hankkeiden kanssa, ja se on integroitu useisiin hajautetun rahoituksen (DeFi) alustoihin ja muihin sovelluksiin.

Kaiken kaikkiaan Polygon ja MATIC-token tarjoavat lupaavan ratkaisun joihinkin Ethereum-verkon keskeisiin haasteisiin ja tarjoavat erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat kehittäjiä rakentamaan ja ottamaan käyttöön hajautettuja sovelluksia.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)