Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

terra-luna Terra Luna Classic (LUNC)

€0.00005533
-2.30% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€322.86 M€13.07 M5,817.77 B LUNC
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€111.76-100.00%2022-04-05

Terra Luna Classic (LUNC) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.00005533 a sen markkina-arvo on €322.86 M. Kurssimuutos on -2.30% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Terra Luna Classic (LUNC) on kryptovaluutta, joka toimii Terra-verkossa, joka on hajautettu lohkoketjualusta, joka on rakennettu stablecoineja ja DeFi-sovelluksia varten. LUNC toimii Luna Classic -protokollan natiivivaluuttana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkkioita panostamalla LUNC-tokeneitaan ja osallistumalla hallintopäätöksiin.

Luna Classic -protokolla on suunniteltu tarjoamaan stablecoinilla tuettu tuotonviljelymekanismi käyttäjille, joilla on LUNC-tokeneita. Protokolla käyttää kahden tokenin järjestelmää, jossa LUNC on hallinnointitoken ja vakauskolikko nimeltä UST (TerraUSD) on vakuuskolikko. Käyttäjät voivat tallettaa UST:n ja saada palkkioksi LUNC:n, jonka voi sitten panostaa ansaitakseen lisää palkkioita. Protokollassa on myös mekanismi, jolla ylläpidetään UST:n hintavakautta, joka on sidottu Yhdysvaltain dollariin.

Sen lisäksi, että LUNCia käytetään Luna Classic -protokollassa, sillä voidaan käydä kauppaa eri kryptovaluuttapörsseissä. Kuten muidenkin kryptovaluuttojen kohdalla, sen arvo on altis markkinavaihteluille, ja siihen voivat vaikuttaa sellaiset tekijät kuin tarjonta ja kysyntä, käyttäjien hyväksyntä ja sääntelyn kehitys.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)