Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

chainlink Chainlink (LINK)

-1.03% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€3.97 B€322.54 M556.85 M LINK
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€50.33-85.79%2021-05-10

Chainlink (LINK) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €7.154 a sen markkina-arvo on €3.97 B. Kurssimuutos on -1.03% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Chainlink on hajautettu oraakkeli-verkko, jonka avulla älykkäät sopimukset pääsevät turvallisesti käsiksi ketjun ulkopuolisiin tietolähteisiin, web-rajapintoihin ja perinteisiin rahoitusjärjestelmiin. Sen tavoitteena on tarjota turvallinen ja luotettava yhteys lohkoketjupohjaisten älysopimusten ja reaalimaailman tietolähteiden välille.

Lohkoketjuverkossa älykkäät sopimukset ovat itseään toteuttavia ohjelmia, jotka panevat automaattisesti täytäntöön sopimuksen säännöt ja ehdot. Niiden kyky päästä käsiksi ulkoisiin tietoihin on kuitenkin rajallinen, sillä ne toimivat suljetussa verkossa. Chainlink korjaa tämän rajoituksen toimimalla siltana ketjussa olevien älykkäiden sopimusten ja ketjun ulkopuolisten tietolähteiden välillä.

Chainlink-verkko koostuu "oraakeleista", jotka ovat solmuja, jotka muodostavat yhteyden ulkoisiin tietolähteisiin ja tarkistavat tietojen oikeellisuuden ennen niiden välittämistä älykkääseen sopimukseen. Oraakkeleita kannustetaan toimittamaan tarkkoja tietoja, sillä ne saavat maksun Chainlink-verkon alkuperäisenä kryptovaluuttana LINKinä.

Chainlink käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa varmistaakseen verkon turvallisuuden ja tietojen tarkkuuden. Se käyttää ketjussa olevien ja ketjun ulkopuolisten tietolähteiden yhdistelmää, ja se käyttää myös hajautettua konsensusmekanismia tietojen oikeellisuuden tarkistamiseen. Tämä auttaa estämään yksittäisen vikapisteen tai peukaloinnin, mikä takaa älysopimuksille toimitettavien tietojen eheyden ja luotettavuuden.

Chainlink on saavuttanut suosiota kryptovaluutta- ja lohkoketju-avaruudessa innovatiivisen lähestymistapansa ansiosta datayhteyksiin ja sen potentiaalin ansiosta, joka mahdollistaa lohkoketjuteknologian uudet käyttötapaukset. Sen verkko on integroitu useisiin eri lohkoketjualustoihin ja -sovelluksiin, ja sitä pidetään hajautetun verkon kriittisenä osana.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)