Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

leo-token LEO Token (LEO)

€3.601
-0.55% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€3.35 B€86,890929.24 M LEO
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€7.633-52.79%2022-02-08

LEO Token (LEO) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €3.601 a sen markkina-arvo on €3.35 B. Kurssimuutos on -0.55% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

LEO Token on kryptovaluutta, jonka on kehittänyt iFinex, Bitfinex-kryptovaluuttapörssin emoyhtiö. Se luotiin Bitfinex-alustan hyödyllisyystokeniksi, ja se palvelee erilaisia toimintoja, kuten kaupankäyntimaksujen alennuksia, tokenien takaisinostoja ja muita kannustimia alustan käyttäjille.

Yksi LEO-tokenin ensisijaisista tehtävistä on tarjota Bitfinex-alustan käyttäjille alennusta kaupankäyntimaksuista. Mitä enemmän LEO-tokeneita käyttäjällä on hallussaan, sitä suuremman alennuksen hän saa kaupankäyntimaksuista. Tämä on kannustanut kauppiaita pitämään ja käyttämään LEO Tokeneita Bitfinex-pörssissä.

Kaupankäyntimaksualennusten lisäksi LEO Tokenia on käytetty myös tokenien takaisinostoon, jossa osa Bitfinex-alustan tuottamista tuloista käytetään LEO Tokenien takaisinostoon markkinoilta. Tämä on auttanut nostamaan LEO Tokenin arvoa ajan myötä, kun tarjonta vähenee.

LEO Tokenia on käytetty myös muiden kannustimien tarjoamiseen Bitfinex-alustan käyttäjille, kuten pääsy uusiin ominaisuuksiin, ensisijainen tuki ja muut edut.

Kaiken kaikkiaan LEO Token on tärkeä osa Bitfinexin ekosysteemiä, ja se on auttanut kannustamaan kaupankäyntiä ja lisäämään käyttäjien sitoutumista alustalla. Vaikka sitä käytetään ensisijaisesti Bitfinex-pörssissä, LEO Tokenilla voidaan käydä kauppaa myös muissa kryptovaluuttapörsseissä, ja sen arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan avoimilla markkinoilla.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)