Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

lido-dao Lido DAO (LDO)

€2.127
3.82% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.90 B €44.39 M890.05 M LDO
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€6.693-68.22%2021-08-20

Lido DAO (LDO) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €2.127 a sen markkina-arvo on €1.90 B. Kurssimuutos on 3.82% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Lido DAO on hajautettu itsenäinen organisaatio (DAO), joka tarjoaa Ethereum-pohjaisten varojen panostamisen infrastruktuurin, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkkioita panostamalla varojaan Ethereum 2.0 -verkossa. Lido DAO käynnistettiin vuonna 2020, ja siitä on nopeasti tullut yksi Ethereum-ekosysteemin suosituimmista panostuksen tarjoajista.

Lido DAO toimii kokoamalla yhteen useiden käyttäjien varoja ja panostamalla ne Ethereum 2.0 -verkossa. Tämä pooling-mekanismi auttaa vähentämään sellaisten yksittäisten käyttäjien markkinoille pääsyn esteitä, joilla ei välttämättä ole tarpeeksi varoja panostamiseen yksin, ja tarjoaa samalla tehokkaamman ja turvallisemman panostusinfrastruktuurin kaikille käyttäjille.

Vastineeksi siitä, että käyttäjät panostavat omaisuuseränsä Lidossa, he saavat vastaavan määrän panostettuja Lido-poletteja (stETH), jotka edustavat heidän omistusoikeuttaan panostettuihin omaisuuseriin. Näillä stETH-tokeneilla voidaan käydä kauppaa hajautetuissa pörsseissä ja niitä voidaan käyttää lainojen tai muiden rahoitusvälineiden vakuutena.

Lido DAO:ta hallinnoi sen staker-yhteisö, jolla on mahdollisuus ehdottaa ja äänestää Lidon protokollaan tehtävistä muutoksista. Tämä hallintomalli varmistaa, että alusta vastaa käyttäjiensä tarpeisiin ja toiveisiin, ja tarjoaa samalla suuren läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden.

Kaiken kaikkiaan Lido DAO on lupaava hanke, joka on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Ethereumin ekosysteemin johtavana panostuksen tarjoajana. Sen tehokas ja turvallinen panostusinfrastruktuuri yhdistettynä innovatiiviseen hallintomalliin tekevät siitä lupaavan alustan käyttäjille, jotka haluavat ansaita palkkioita panostamalla Ethereum 2.0 verkossa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)