Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

internet-computer Internet Computer (ICP)

€2.776
1.81% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.24 B€8.77 M445.20 M ICP
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€657.03-99.58%2021-05-10

Internet Computer (ICP) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €2.776 a sen markkina-arvo on €1.24 B. Kurssimuutos on 1.81% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Internet Computer (ICP) on lohkoketjupohjainen alusta, jonka tavoitteena on mullistaa tapa, jolla ajattelemme hajautettujen sovellusten (dApps) ja palvelujen rakentamista ja isännöintiä internetissä. Hanke pyrkii luomaan avoimemman ja hajautetumman internetin, jossa käyttäjät voivat käyttää dAppeja ja palveluita suoraan ilman keskitettyjä välikäsiä.

Yksi Internet Computer -alustan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky ajaa dApps-sovelluksia suoraan lohkoketjussa ilman ulkoista isännöintiä. Näin kehittäjät voivat luoda skaalautuvia, turvallisia ja hajautettuja sovelluksia, jotka kestävät sensuuria ja joihin voi päästä käsiksi mistä päin maailmaa tahansa.

Internet Computer -alustan tavoitteena on myös tarjota tehokkaampi tapa käyttää lohkoketjusovelluksia ottamalla käyttöön uusi konsensusmekanismi, jota kutsutaan "Chain Key Technologyksi". Tämä teknologia mahdollistaa älykkäiden sopimusten ja muiden transaktioiden rinnakkaisen käsittelyn, minkä ansiosta verkko voi skaalautua tehokkaammin ja käsitellä suurempaa liikennemäärää.

ICP-tunnuksia käytetään Internet Computer -verkon alkuperäisenä valuuttana, ja niillä maksetaan transaktiomaksut, panostukset ja hallinto alustalla. Hanke on saanut merkittävää huomiota lohkoketjualalla sen kunnianhimoisen vision vuoksi, joka koskee hajautetumman ja avoimemman internetin luomista, ja se on saanut tukea suurilta pääomasijoitusyhtiöiltä ja teknologiayrityksiltä.

Syyskuussa 2021 Internet Computer -alusta on jo käynnistetty, ja se isännöi aktiivisesti useita dAppeja ja palveluja, kuten hajautettua sosiaalisen median alustaa ja lohkoketjupohjaista äänestysalustaa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)