Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

hedera-hashgraph Hedera (HBAR)

€0.0483
2.76% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.61 B€14.79 M33.36 B HBAR
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€0.534-90.93%2021-09-15

Hedera (HBAR) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.0483 a sen markkina-arvo on €1.61 B. Kurssimuutos on 2.76% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Hedera (HBAR) on hajautettu, yritystason julkinen pääkirja, joka käyttää hybridikonsensusalgoritmia nopeiden, turvallisten ja skaalautuvien transaktioiden tarjoamiseen. Hedera Hashgraph, yritys Hederan takana, perustettiin vuonna 2018, ja se on sittemmin houkutellut useita korkean profiilin kumppaneita ja käyttäjiä.

Hedera-verkko käyttää suunnatun asyklisen graafin (DAG) ja Bysantin vikasietoisen konsensusalgoritmin (BFT) yhdistelmää varmistaakseen, että transaktiot käsitellään nopeasti ja turvallisesti. Tämän hybridi konsensusalgoritmin ansiosta verkko pystyy käsittelemään jopa 10 000 transaktiota sekunnissa, mikä tekee siitä yhden nopeimmista ja skaalautuvimmista olemassa olevista hajautetuista pääkirjoista.

Yksi Hedera-verkon ainutlaatuisista piirteistä on se, että se käyttää "hallintoneuvostoa", joka vastaa verkon kehityksen ja hallinnon valvonnasta. Neuvosto koostuu useiden eri toimialojen johtavista yrityksistä, muun muassa IBM:stä, Googlesta, Boeingista ja Deutsche Telekomista.

HBAR-tokenilla maksetaan transaktioista ja muista palveluista Hedera-verkossa. Lisäksi Hedera-verkkoa voidaan käyttää digitaalisten omaisuuserien luomiseen ja kaupankäyntiin, mukaan lukien tokenit, jotka edustavat esimerkiksi kiinteistöjä, hyödykkeitä ja muita rahoitusvälineitä.

Kaiken kaikkiaan Hedera on asemoinut itsensä erittäin skaalautuvaksi ja turvalliseksi julkiseksi pääkirjaksi, joka soveltuu monenlaisiin yritystason käyttötapauksiin. Sen ainutlaatuinen hallintomalli ja korkean profiilin kumppanuudet ovat myös auttaneet sen vakiinnuttamisessa hyvämaineisena ja luotettavana alustana lohkoketju- ja kryptovaluutta-alalla.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)