Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

fantom Fantom (FTM)

€0.2880
-0.83% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€804.53 M€100.71 M2.79 B FTM
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€3.214-91.02%2021-10-28

Fantom (FTM) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.2880 a sen markkina-arvo on €804.53 M. Kurssimuutos on -0.83% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Fantom (FTM) on suorituskykyinen lohkoketjualusta, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeita ja turvallisia transaktioita alhaisilla maksuilla. Alusta käyttää DAG-rakennetta (Directed Acyclic Graph) ja Lachesis-nimistä konsensusmekanismia nopeiden ja skaalautuvien transaktioiden aikaansaamiseksi.

Fantom-lohkoketju on suunniteltu tukemaan älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApps), ja se on yhteensopiva Ethereum Virtual Machinen (EVM) kanssa. Tämän ansiosta kehittäjät voivat helposti siirtää olemassa olevat Ethereum-pohjaiset sovelluksensa Fantom-alustalle. Alusta tukee myös yhteentoimivuutta muiden lohkoketjujen kanssa, mikä mahdollistaa varojen saumattoman siirron eri verkkojen välillä.

Yksi Fantom-alustan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen nopea transaktionopeus. Lachesis-konsensusmekanismi mahdollistaa transaktioiden lähes välittömän vahvistamisen, joten se soveltuu hyvin sovelluksiin, jotka vaativat nopeita ja turvallisia transaktioita. Lisäksi alusta käyttää panostusjärjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkintoja verkon turvaamisesta panostamalla FTM-tokeneitaan.

FTM-tokenilla maksetaan transaktiomaksut verkossa ja osallistutaan alustan hallintoon. Hallintomalli on suunniteltu yhteisölähtöiseksi, ja tokenien haltijat voivat äänestää verkon kehittämiseen ja hallinnointiin liittyvistä ehdotuksista.

Fantom-alusta on saanut merkittävää huomiota lohkoketjualalla, ja useat korkean profiilin hankkeet, kuten Andre Cronjen johtama Keep3r Network, ovat ottaneet sen käyttöön. Alusta on myös tehnyt yhteistyötä eri alan toimijoiden, kuten Etelä-Korean hallituksen, Binance ja Chainlink, kanssa edistääkseen verkon käyttöönottoa ja kehitystä.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)