Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

flow Flow (FLOW)

€0.596
0.82% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€878.15 M €15.39 M1.47 B FLOW
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€38.87-98.47%2021-04-05

Flow (FLOW) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.596 a sen markkina-arvo on €878.15 M. Kurssimuutos on 0.82% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Flow (FLOW) on lohkoketjualusta, joka on luotu tukemaan digitaalista omaisuutta, hajautettuja sovelluksia (dApps) ja muita palveluja. Sen on kehittänyt Dapper Labs, CryptoKittiesin takana oleva yritys, ja se lanseerattiin vuonna 2020.

Flow pyrkii ratkaisemaan skaalautuvuus- ja käytettävyysongelmat, jotka vaivaavat joitakin vakiintuneempia lohkoketjuverkkoja. Se on suunniteltu käyttäjäystävällisemmäksi, tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Flow käyttää ainutlaatuista arkkitehtuuria, jota kutsutaan "monirooliarkkitehtuuriksi" ja joka erottaa validoinnin, konsensuksen ja toteutuksen eri solmuihin. Tämän arkkitehtuurin ansiosta se voi tukea suuren läpimenon ja alhaisen viiveen transaktioita turvallisuudesta tinkimättä.

Yksi merkittävimmistä Flow'hun perustuvista sovelluksista on NBA Top Shot, digitaalinen keräilyesineiden markkinapaikka, jossa fanit voivat ostaa, myydä ja vaihtaa virallisesti lisensoituja NBA:n kohokohtia. NBA Top Shot on saanut paljon huomiota ja suosiota, ja joitakin keräilyesineitä myydään miljoonilla dollareilla.

Flow-verkolla on oma natiivi tokeninsa, FLOW, jota käytetään transaktiomaksujen maksamiseen, verkon turvallisuuden panostamiseen ja hallintoon osallistumiseen. Käyttäjät voivat myös ansaita palkintoja panostamalla FLOW-tokeneitaan.

Kaiken kaikkiaan Flow on lupaava lohkoketjualusta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun joihinkin lohkoketjualan polttavimpiin kysymyksiin. Sen keskittyminen skaalautuvuuteen, turvallisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen on houkutellut useita kehittäjiä ja käyttäjiä rakentamaan ja käyttämään dAppeja sen verkossa.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)