Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

filecoin Filecoin (FIL)

€3.142
-1.94% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.43 B€73.64 M453.97 M FIL
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€226.21-98.61%2021-04-01

Filecoin (FIL) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €3.142 a sen markkina-arvo on €1.43 B. Kurssimuutos on -1.94% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Filecoin (FIL) on hajautettu tallennusverkko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa ja hakea digitaalisia tiedostoja turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Verkko toimii FIL-nimisen kryptovaluutan avulla, jolla maksetaan tallennus- ja hakupalveluista.

Filecoin-verkko toimii hajautetun, vertaisverkkoarkkitehtuurin avulla, jossa tallennuspalvelujen tarjoajat vuokraavat käytettävissä olevaa tallennustilaansa käyttäjille, jotka tarvitsevat tiedostoja. Kun käyttäjä lataa tiedoston verkkoon, se jaetaan pienempiin osiin ja jaetaan useille tallennuspalvelujen tarjoajille. Näin varmistetaan, että tiedosto tallennetaan turvallisesti ja redundanttisesti, sillä mikään yksittäinen tallennuspalvelujen tarjoaja ei hallitse koko tiedostoa.

Filecoin-verkko on rakennettu InterPlanetary File System (IPFS) -protokollan päälle, joka on suunniteltu luomaan hajautettu, hajautettu verkko. IPFS-protokollan avulla käyttäjät voivat tallentaa tiedostoja ja käyttää niitä hajautetusti ilman, että he ovat riippuvaisia keskusviranomaisesta tai -palvelimesta.

FIL-kryptovaluuttaa käytetään kannustamaan tallennuspalvelujen tarjoajia tarjoamaan käytettävissä olevaa tallennustilaansa verkkoon. Tallennuspalvelujen tarjoajat palkitaan FIL:llä tiedostojen tallentamisesta ja palvelemisesta, kun taas käyttäjät maksavat FIL:n tiedostojensa tallentamisesta ja hakemisesta. Mitä enemmän tallennustilaa palveluntarjoaja tarjoaa ja mitä pidempään se säilyttää tiedostoja, sitä enemmän se voi ansaita FILiä.

Filecoinia pidetään lupaavana tekniikkana digitaalisen omaisuuden hajautetun ja turvallisen varastoinnin mahdollistamiseksi, ja sen mahdollisia käyttötapoja ovat muun muassa tietojen varmuuskopiointi, sisällön jakelu ja arkistointi. Filecoin-verkko kehittyy jatkuvasti, ja sitä kehitetään ja parannetaan jatkuvasti sen skaalautuvuuden, turvallisuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)