Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

eos EOS (EOS)

€0.615
-0.63% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€694.85 M €96.13 M1.13 B EOS
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€20.804-97.04%2018-04-29

EOS (EOS) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.615 a sen markkina-arvo on €694.85 M. Kurssimuutos on -0.63% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

EOS on lohkoketjupohjainen hajautettu alusta, joka mahdollistaa kaupallisen mittakaavan hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämisen, isännöinnin ja toteuttamisen alustallaan. Dan Larimerin johtaman tiimin vuonna 2018 lanseeraama EOS on suunniteltu korjaamaan joitakin muiden lohkoketjuverkkojen, erityisesti Bitcoinin ja Ethereumin, rajoituksia.

EOS pyrkii tarjoamaan kehittäjille skaalautuvamman ja joustavamman alustan hajautettujen sovellusten rakentamiseen. Se tekee sen käyttämällä delegoitua DPoS (delegated proof-of-stake) -konsensusmekanismia, joka mahdollistaa transaktioiden tehokkaamman ja nopeamman käsittelyn verrattuna muihin konsensusmekanismeihin, kuten Bitcoinin käyttämään proof-of-work (PoW) -mekanismiin tai Ethereumin käyttämään proof-of-stake (PoS) -mekanismiin.

Alusta tarjoaa myös monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan kehittäjille, kuten sen kyky käsitellä älykkäitä sopimuksia, tuki lohkoketjujen väliselle viestinnälle ja kehittäjäystävällinen käyttöliittymä. EOS-verkon kotimainen token on EOS, jota käytetään maksamaan verkon resurssien käytöstä ja osallistumaan verkon hallintoon.

Kaiken kaikkiaan EOS:n tavoitteena on tarjota nopea, skaalautuva ja käyttäjäystävällinen alusta hajautettujen sovellusten kehittämiseen, jotka voivat tukea monenlaisia käyttötapauksia.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)