Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

elrond-erd-2 MultiversX (EGLD)

€23.528
-1.24% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€611.89 M€8.02 M26.00 M EGLD
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€511.67-95.40%2021-11-23

MultiversX (EGLD) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €23.528 a sen markkina-arvo on €611.89 M. Kurssimuutos on -1.24% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

MultiversX on Elrond-lohkoketjualustan kotimainen kryptovaluutta. Siitä käytetään yleisesti nimitystä EGLD, ja sitä käytetään eri tarkoituksiin Elrond-verkossa. Elrond on suorituskykyinen lohkoketju, joka tarjoaa nopeat transaktioajat, alhaiset maksut ja skaalautuvuuden. Se käyttää Adaptive State Sharding -mekanismia tämän saavuttamiseksi ja tukee myös älykkäitä sopimuksia.

EGLD:tä käytetään ensisijaisena maksuvaluuttana Elrond-verkossa tapahtuvissa transaktioissa, mukaan lukien älysopimukset, panostukset ja hallinto. Sitä voidaan käyttää myös transaktiomaksujen ja verkkopalvelujen maksamiseen. Hyödyllisenä tokenina EGLD:n haltijat voivat panostaa tokeninsa verkon turvaamiseksi ja ansaita palkintoja lisä-EGLD:n muodossa.

Elrondin yhteentoimivuusominaisuuksien ansiosta EGLD:tä voidaan käyttää ketjujen välisiin vaihtoihin, mikä mahdollistaa saumattoman arvonsiirron eri lohkoketjualustojen välillä. Elrond-tiimi työskentelee myös kehittääkseen hajautetun rahoituksen (DeFi) ekosysteemiä, joka käyttää EGLD:tä ensisijaisena valuuttana.

Kaiken kaikkiaan EGLD:n tavoitteena on olla nopea, turvallinen ja skaalautuva kryptovaluutta, jota voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin Elrond-verkossa, kuten maksuihin, panostuksiin, hallintoon ja DeFi:hen.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)