Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

binance-usd Binance USD (BUSD)

€0.938
-0.02% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€2.23 B€1.05 B2.38 B BUSD
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€1.078-13.36%2020-03-13

Binance USD (BUSD) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.938 a sen markkina-arvo on €2.23 B. Kurssimuutos on -0.02% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Binance USD (BUSD) on stabiili kolikko, joka on sidottu Yhdysvaltain dollarin arvoon, mikä tarkoittaa, että 1 BUSD vastaa 1 Yhdysvaltain dollaria. Binance, yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, lanseerasi BUSD:n yhteistyössä Paxosin kanssa, joka on säännelty rahoituslaitos, joka on erikoistunut lohkoketjupohjaiseen omaisuuserien digitointiin.

BUSD on rakennettu Ethereum-lohkoketjulle, ja BUSD:n lisäversioita on lanseerattu muissa lohkoketjuissa, kuten Binance Smart Chain (BSC) ja Paxos Standard -lohkoketju. BUSD:n ensisijainen käyttötapaus on vakaa ja luotettava keino siirtää arvoa kryptovaluuttaekosysteemissä. Käyttäjät voivat helposti ja nopeasti siirtää BUSD:tä lompakoiden ja pörssien välillä alhaisilla transaktiomaksuilla ja nopeilla toimitusajoilla.

BUSD tarjoaa myös vaihtoehdon niille, jotka haluavat siirtää rahaa rajojen yli ilman muihin kryptovaluuttoihin liittyvää epävakautta ja mahdollisia vaihteluita. BUSD:n vakuutena ovat täysin Paxosin varantona olevat Yhdysvaltain dollarit, ja varantoja tarkastetaan ja raportoidaan säännöllisesti avoimuuden ja vastuullisuuden varmistamiseksi.

Binance on myös tehnyt yhteistyötä useiden kauppiaiden ja palveluntarjoajien kanssa, jotta käyttäjät voivat maksaa tavaroista ja palveluista BUSD:llä, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia kryptovaluuttamaailman ulkopuolelle.

Kaiken kaikkiaan Binance USD tarjoaa vakaan ja luotettavan kryptovaluuttavaihtoehdon niille, jotka haluavat harjoittaa kryptovaluuttatransaktioita tai rajat ylittäviä maksuja, ja sen lisäetuja ovat alhaiset transaktiomaksut, nopeat selvitysajat ja avoimuus.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)