Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

binancecoin BNB (BNB)

€202.01
-1.64% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€31.00 B€364.48 M153.86 M BNB
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€655.50-69.20%2021-05-10

BNB (BNB) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €202.01 a sen markkina-arvo on €31.00 B. Kurssimuutos on -1.64% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

BNB (Binance Coin) on vuonna 2017 lanseeratun Binance-kryptovaluuttapörssin kotimainen kryptovaluutta. Binance on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, ja BNB-kryptovaluutalla maksetaan transaktiomaksut alustalla ja päästään käyttämään erilaisia Binance-palveluja.

BNB-kryptovaluutta toimii Ethereum-lohkoketjussa ERC-20-merkkistandardia käyttäen, mutta Binance on sittemmin lanseerannut oman lohkoketjunsa, Binance Smart Chainin (BSC), ja tarjoaa nyt BNB-merkit sekä Ethereum- että Binance Smart Chain -verkossa.

BNB:llä on useita käyttötarkoituksia Binance-ekosysteemissä. Ensinnäkin Binance-käyttäjät voivat käyttää BNB:tä kaupankäyntimaksujen maksamiseen pörssissä, ja niille, jotka käyttävät BNB:tä maksujen maksamiseen, tarjotaan alennusta. Lisäksi BNB:tä käytetään maksuvälineenä erilaisissa Binance-alustan palveluissa, kuten panostuksissa, lainoissa ja muissa palveluissa. Binance on myös käynnistänyt oman hajautetun pörssinsä (DEX), jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa BNB:llä ja muilla kryptovaluutoilla suoraan omasta lompakostaan.

Sen lisäksi, että BNB:tä käytetään Binance-alustalla, sitä on käytetty myös spekulatiivisena sijoituskohteena, ja sen arvo on noussut merkittävästi sen lanseerauksen jälkeen. Binance on myös sitoutunut käyttämään osan voitoistaan BNB-tokenien takaisinostoon ja polttamiseen, mikä vähentää BNB:n kokonaistarjontaa ajan mittaan ja mahdollisesti nostaa sen arvoa.

Kaiken kaikkiaan BNB on tärkeä osa Binance-ekosysteemiä ja tarjoaa erilaisia käyttötapoja sekä kauppiaille että sijoittajille.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)