Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

axie-infinity Axie Infinity (AXS)

€4.222
-3.37% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€554.25 M€39.56 M131.50 M AXS
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€157.50-97.31%2021-11-06

Axie Infinity (AXS) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €4.222 a sen markkina-arvo on €554.25 M. Kurssimuutos on -3.37% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Axie Infinity (AXS) on lohkoketjupohjainen pelialusta ja sitä pyörittävä kryptovaluutta. Se on rakennettu Ethereum-lohkoketjulle, ja sen avulla pelaajat voivat ostaa, kasvattaa ja kaupata digitaalisia olentoja nimeltä Axies.

Axyt ovat ainutlaatuisia, sienestämättömiä tokeneita, joita voidaan käyttää erilaisissa peleissä ja toiminnoissa Axie Infinity -ekosysteemissä. Pelaajat voivat myös ansaita AXS-tokeneita osallistumalla alustan hallinto- ja päätöksentekoprosessiin.

Alustan tavoitteena on luoda uusi play-to-earn-pelaamisen paradigma, jossa pelaajat voivat ansaita kryptovaluuttaa pelaamalla pelejä ja osallistumalla alustan toimintoihin. Axie Infinity on saavuttanut suosiota innovatiivisen lähestymistapansa ansiosta pelaamiseen ja sen mahdollisuudesta tuottaa pelaajille tuloja.

Alustan menestys on vaikuttanut myös AXS:n arvon nousuun, sillä sen arvo on kasvanut merkittävästi sen lanseerauksen jälkeen. Helmikuussa 2023 AXS:n markkina-arvo on useita miljardeja dollareita, ja se on yksi arvokkaimmista kryptovaluutoista pelialalla.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)