Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

avalanche-2 Avalanche (AVAX)

€19.217
0.22% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€7.02 B €343.84 M365.12 M AVAX
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€132.91-85.55%2021-11-21

Avalanche (AVAX) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €19.217 a sen markkina-arvo on €7.02 B. Kurssimuutos on 0.22% ylös ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Avalanche on hajautettu, avoimen lähdekoodin lohkoketjualusta, joka käynnistettiin vuonna 2020. Se on suunniteltu tarjoamaan suurta skaalautuvuutta, suurta nopeutta ja alhaisia maksuja liiketoimista, joten se soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin, kuten hajautettuun rahoitukseen (DeFi), pelaamiseen ja toimitusketjun hallintaan.

Avalanche-alusta käyttää ainutlaatuista konsensusmekanismia nimeltä Avalanche Consensus, joka mahdollistaa suuren läpimenon ja alhaisen viiveen transaktioiden käsittelyssä. Tämä saavutetaan toistuvalla alinäytteenotolla ja satunnaisella verkon valinnalla, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan konsensuksen transaktioista. Avalanche-alusta tukee myös älykkäitä sopimuksia, jotka ovat itseään toteuttavia sopimuksia, jotka toteutetaan automaattisesti tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Avalanche-verkolla on oma natiivi kryptovaluutta, AVAX, jota käytetään alustan käyttövoimana. AVAXia voi käyttää verkkomaksujen maksamiseen, hallintoon osallistumiseen ja verkon turvallisuuden panostamiseen. AVAXia voi ostaa ja myydä kryptovaluuttapörsseissä ja sitä voi säilyttää digitaalisissa lompakoissa.

Yksi Avalanchen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen yhteentoimivuus muiden lohkoketjualustojen kanssa, mikä mahdollistaa varojen saumattoman vaihdon eri verkkojen välillä. Tämä saavutetaan käyttämällä "siltoja", jotka yhdistävät eri lohkoketjuja, mikä helpottaa käyttäjien varojen siirtoa ja osallistumista DeFi-protokolliin.

Kaiken kaikkiaan Avalanche tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suurta skaalautuvuutta, alhaisia maksuja ja yhteentoimivuutta, mikä tekee siitä lupaavan alustan erilaisille hajautetuille sovelluksille. Vaikka Avalanche on vielä suhteellisen uusi alusta, se on jo saavuttanut merkittävää vetovoimaa kryptovaluuttateollisuudessa ja herättänyt sekä kehittäjien että sijoittajien huomion.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
Päivämäärä Hinta Vaihto MarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)