Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

cosmos Cosmos Hub (ATOM)

€6.658
-0.15% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€1.95 B€68.51 M292.59 M ATOM
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€41.68-84.03%2022-01-17

Cosmos Hub (ATOM) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €6.658 a sen markkina-arvo on €1.95 B. Kurssimuutos on -0.15% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Cosmos Hub on Cosmos Networkin tärkein kryptovaluutta, joka on hajautettu alusta, joka mahdollistaa eri lohkoketjuverkkojen yhteentoimivuuden. Se on suunniteltu luomaan ekosysteemi, joka koostuu yhteentoimivista lohkoketjuista, jotka voivat kommunikoida ja tehdä liiketoimia toistensa kanssa saumattomasti.

Cosmos Hub on Proof of Stake (PoS) -kryptovaluutta, jota käytetään verkon turvaamiseen ja joka mahdollistaa panostuspalkkiot. Validoijat, joilla on hallussaan ja panoksena tietty määrä Cosmos Hubia, voivat osallistua lohkojen validointiin ja ansaita palkkioita verkon turvaamisesta.

Cosmos Hub -verkko mahdollistaa eri kryptovaluuttojen siirron eri lohkoketjuverkkojen välillä, ja se käyttää IBC-protokollaa (Inter-Blockchain Communication) tämän yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi. IBC mahdollistaa tokenien ja muiden tietojen siirron eri lohkoketjuverkkojen välillä, mikä mahdollistaa sellaisten hajautettujen sovellusten ja palvelujen luomisen, jotka voivat hyödyntää eri lohkoketjuverkkojen vahvuuksia.

Cosmos-verkko tukee myös mukautettujen lohkoketjuverkkojen, niin sanottujen "vyöhykkeiden", luomista, jotka voidaan räätälöidä tiettyjä käyttötapauksia ja toimialoja varten. Nämä Zones-verkot voivat kommunikoida keskenään ja Cosmos Hub -verkon kanssa, mikä mahdollistaa skaalautuvan ja yhteenliitetyn lohkoketjuverkkojen verkon luomisen.

Kaiken kaikkiaan Cosmos Hub tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun eri lohkoketjuverkkojen yhteentoimivuuden haasteeseen. PoS-konsensusmekanismin käyttö ja tuki mukautettujen lohkoketjuverkkojen luomiselle tekevät siitä joustavan ja innovatiivisen alustan, jolla on potentiaalia edistää hajautetun verkon kasvua.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)