Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

algorand Algorand (ALGO)

€0.1287
-10.39% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€929.78 M€68.25 M7.25 B ALGO
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€3.323-96.14%2019-06-20

Algorand (ALGO) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €0.1287 a sen markkina-arvo on €929.78 M. Kurssimuutos on -10.39% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Algorand (ALGO) on kryptovaluutta- ja lohkoketjualusta, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeita ja turvallisia transaktioita. Se on MIT:n tietojenkäsittelytieteen professori Silvio Micalin idea, joka sai Turing-palkinnon vuonna 2012 kryptografian kehittämisestä.

Algorand-alusta käyttää ainutlaatuista konsensusalgoritmia, joka tunnetaan nimellä Pure Proof-of-Stake (PPoS) ja jonka tarkoituksena on ratkaista joitakin skaalautuvuus- ja turvallisuusongelmia, jotka ovat yleisiä muissa lohkoketjuverkoissa. PPoS-algoritmi perustuu todennettavissa olevaan satunnaisfunktioon (VRF), jolla varmistetaan, että lohkojen ehdottajat valitaan sattumanvaraisesti eikä heidän henkilöllisyyttään voida ennustaa etukäteen.

Yksi Algorandin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen nopea transaktioiden käsittelynopeus, joka on suunniteltu skaalautuvaksi myös verkon kasvaessa. Alusta pystyy käsittelemään jopa 1 000 transaktiota sekunnissa, ja lohkoaika on vain 4,5 sekuntia.

Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi Algorand keskittyy vahvasti turvallisuuteen ja hajauttamiseen. Alusta on suunniteltu kestämään hyökkäyksiä, ja se käyttää erilaisia mekanismeja varmistaakseen, että verkko pysyy turvallisena ja hajautettuna ajan myötä.

ALGOa, Algorand-alustan kotimaista kryptovaluuttaa, käytetään transaktiomaksujen maksamiseen, osallistumiseen verkon hallinto- ja päätöksentekoprosesseihin ja kannustimien tarjoamiseen verkon validoijille. Alusta mahdollistaa myös uusien tokenien ja omaisuuserien luomisen verkossa, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten varainhankintaan, kaupankäyntiin ja investointeihin.

Kaiken kaikkiaan Algorand on lupaava kryptovaluutta- ja lohkoketjualusta, joka tarjoaa nopeita ja turvallisia transaktioita sekä vahvoja turvallisuus- ja hajautusominaisuuksia. Sen keskittyminen skaalautuvuuteen ja sen innovatiivinen PPoS-konsensusalgoritmi tekevät siitä potentiaalisen kilpailijan muille vakiintuneille lohkoketjualustoille alalla. Kuten minkä tahansa kryptovaluuttasijoituksen kohdalla, on kuitenkin tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ymmärtää ALGOon sijoittamiseen liittyvät riskit.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)