Suosituimmat kryptovaluutat ja reaaliaikaiset kurssit

aave Aave (AAVE)

€61.49
-7.60% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVaihtoLaskettu liikkeelle
€896.44 M€75.57 M14.58 M AAVE
ATHATH(% muutos)ATH Päivämäärä
€631.99-90.28%2021-05-18

Aave (AAVE) kurssi on tällä hetkellä arvoltaan €61.49 a sen markkina-arvo on €896.44 M. Kurssimuutos on -7.60% alas ylöspäin viimeisen vuorokauden aikana.

Aave on Ethereum-lohkoketjulle rakennettu hajautettu, huoltajuuteen perustumaton lainausalusta. Sen avulla käyttäjät voivat lainata ja lainata erilaisia kryptovaluuttoja luotettavalla tavalla ilman välikäsiä. Aaven tehtävänä on tarjota taloudellinen vapaus ja saatavuus kaikille sijainnista tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

Aave eroaa perinteisistä keskitetyistä lainausalustoista tarjoamalla läpinäkyvämmän ja turvallisemman tavan lainata ja lainata varoja. Se toimii hajautetussa verkossa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät hallitsevat omia varojaan koko ajan, mikä vähentää varojen katoamisen tai varastamisen riskiä.

Aavessa käyttäjät voivat lainata kryptovaluuttojaan ja ansaita korkoa talletuksilleen, kun taas lainanottajat voivat ottaa lainoja käyttämällä kryptovaluuttojaan vakuutena. Aaven ainutlaatuisen "flash loan" -ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat myös lainata varoja ilman vakuuksia lyhyeksi ajaksi, mikä tekee siitä monipuolisen alustan sekä lainanottajille että lainanantajille.

Aave toimii hajautetulla hallintomallilla, jossa Aave-tokenin haltijoilla on sananvaltaa alustan suuntaan ja tulevaisuuteen. Tämä mahdollistaa demokraattisemman ja yhteisölähtöisemmän lähestymistavan päätöksentekoon, mikä varmistaa, että alusta pysyy linjassa käyttäjiensä tarpeiden ja etujen kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Aave on hajautettu, ei-hallinnollinen lainausalusta, joka tarjoaa turvallisemman ja läpinäkyvämmän vaihtoehdon keskitetyille lainausalustoille. Sen hajautettu hallintomalli ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä johtavan toimijan hajautetun rahoituksen (DeFi) alalla, joka tarjoaa taloudellista vapautta ja saatavuutta kaikille.


Datan lataaminen
Odota hetki, lataamme kaavion dataa
PäivämääräHintaVaihtoMarketCap
Ladataan facebook-kommentti(t)